Groothandel in bevestigingsmaterialen

Team FEKO

Bedrijfsvisie

FEKO levert bevestigingsmateriaal op de Nederlandse markt aan de bouw en industrie. Hierin werkt FEKO samen met franchiseondernemers. De behoefte om te bouwen is blijvend. Het is een primaire markt waarin bevestigingsmaterialen altijd nodig zijn om iets aan elkaar te maken. Door drukkende marges is de behoefte aan efficiency hoog.

De bouw heeft slechte jaren gekend waardoor er weer plaats is voor een stijgende trend. Om te slagen ben je direct klantcontact nodig om maatwerk in dienstverlening te kunnen bieden. Hierdoor verhoog je de bereikbaarheid en de ontzorging van de klant. Dit bereik je door op het juiste moment de juiste materialen aan te bieden. Hierin blijft een goede klantrelatie noodzakelijk.

Waarom FEKO?

Door de platte structuur van FEKO zijn de bestuurslijnen kort en flexibel. Dit vertaalt zich ook naar onze wens om maatwerk in product en dienstverlening te leveren aan de klant. Aan onze klanten leveren wij uitsluitend A-merk producten. Juist door het selecteren van A-merk leveranciers kunnen wij de beste kwaliteit garanderen aan onze klanten.

Daarnaast bestaat onze dienstverlening uit het automatisch aanvullen van uw voorraad niveau en bevestigingsadvies op maat. FEKO hanteert de volgende waarden en normen voor ons bedrijf:

  • Afspraak is afspraak
  • Transparante prijzen
  • IJzersterke prijs/kwaliteit verhouding
  • Maatwerk in productlevering en merchandising
Ido Kooistra
Ido Kooistra

Eigenaar

Gerard Friedrich
Geen afbeelding beschikbaar

Eigenaar

Bernard Hartsuiker

Verkoop Binnendienst

Nickey Steemers
Nickey Steemers

Logistiek

Maaike Kooistra
Maaike Kooistra

Back Office

Lammert Huitema
Lammert Huitema

Vertegenwoordiger regio Friesland